Ei menny niinku elokuvissa

Käveltiin eilen illalla Market streettiä pitkin syömään. Market street on yksi San Franciscon pääkatuja. Eilen se vaikutti ihan normaalilta keskustan kadulta, niinkuin missä tahansa kaupungissa. Paljon paikallista väkeä, turisteja seassa, joku west coast jengi notkumassa nurkalla. Oli vähän eri meininki tiistaina kun tultiin.

Tiistaina kun tulimme illalla tänne päätimme lähteä etsimään syötävää. Kävely samaisella Market Streetilla oli silloin aika raju kokemus. Kaikki vastaantulijat olivat joko kodittomia pummeja tai narkkareita. Kadulla niitä pystyi vielä väistelemään, mutta kun olimme syömässä burgereita Carl Jr.:lla oli sinne sisälle paukannut kolmen narkkarin porukka erittäin pelottava näky, nyt kun nitten seisovat silmät ja sinertävät kädetkin näki kirkkaassa valossa. Ruoka halu kyllä meinas mennä vaikka Carlilla ihan hyvät eväät olikin.. Kokemus oli hyvä muistutus, että nyt ollaan kaukana kotoa. Ei tämmöistä koti-Suomessa nää.

20120113-183320.jpg

Market Street on kuulema vähän saman tyyppistä seutua kun rautatieasemat eli pummit asuvat pääasiassa juuri tällä kadulla. Ydinkeskustaan Union Squarelle on tästä vain parisataa metriä eli voisiko sanoa että ollaan jopa liian keskustassa.

Onnistumisia yökerhon valinnassa

No mutta ei se tuo eilinenkään ilta ihan nappiin mennyt. Käytiin porukalla syömässä ja siinä sitten vähän juonittiin, että voisi käydä kurkkaamassa millaisiayökerhoja täällä on. Päivän mittelöiden jälkeen alkoi olla puhti jo aika pois joten sovittiin että käydään yhdessä paikassa. Satunnaisesti valitsimme kohteeksi klubin nimeltä Svedka joka sijaitsee hotellimme kanssa samassa rakennuksessa.

Paikka oli pieni ja väkeä oli vähän. Dubstep ja Drum ’n Bass soi huomattavan kovaa. Jossain vaiheessa kiinnitettiin huomiota siihen, että jos ei meidän seurueessamme ollutta Tarua lasketa ei klubilla ollut kuin yksi nainen ja olemuksesta päätellen sekin taisi olla otettu mukaan rahalla. Jep, oltiin siis onnistuttu valitsemaan homobaari. Noh juomat juotuamme totesimme ettemme taida kuulua kohderyhmään ja poistuimme kiltisti nukkumaan. Voihan Svedka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry takaisin sivun alkuun