Hyvää syntymäpäivää meitsi!

17.1.1988 meikä poika ponkaisi tähän maailmaan. Sehän tarkoittaa sitä, että 24. syntymäpäivääni vietän aivan sattumalta Amerikan Yhdysvalloissa, Los Angelesissa 6 hyvän ystäväni kanssa.

Syntymäpäiväni vietimme Universal Studioilla, jokaisen pienen pojan unelmamestassa ja illalla ystäväni olivat järjestäneet minulle juhlat huoneeseemme. Tämä tuli minulle ihan totaalisena yllätyksenä, mutta yllätys oli kaikin puolin positiivinen.

Kun palailiimme Aleksin ja Anssin illan kauppareissultamme huoneeseen oli se täyttynyt ilmapalloista, seinälle ilmestynyt Happy Birthday-plagaati sekä pöydällä mitä uskomattomin jalkapallo-aiheinen kakku. Hotellin henkilökuntaan kuulunut Kenny poikkesi partyissa ja kehui niiden olleen parhaat synttärit mitä hän on tässä hostellissa nähnyt.

20120120-084159.jpg

Ja ikäänkuin tilattuna hostellimme ”Party roomissa” sattui olemaan stand up ilta, missä vieraana oli 5 jenkkiläistä kansallisesti tunnettua koomikkoa.Yhdellä heistä, Tommy Morellilla sattui myös olemaan synttärit samana päivänä.. Veimme kakun mennessämme mukaan partyihin ja synttärisankarina koomikot, etenkin illan hosti huomioi minut läpissään aika monesti ja ihan positiivisessa hengessä. Kiva ilta oli kaikin puolin.:)

Kyllä aito yllätys on tunteista parhaimpia. Kiitos reissuystäväni mahtavasta synttärilahjasta, arvostan tosi paljon tätä.:)

Kirjoittanut Petri Virta

Maalaispoika kaupungissa. Työkseni muotoilen markkinointia Aava & Bangilla ja jaksan joka päivä innostua digitaalisesta markkinoinnista. Kotoisin Rautalammilta, nykyisin majailen Jyväskylässä.

1 kommentti

  1. Minähän arvasin, että saat viettää ikimuistoisen 24-vuotissynttäripäivän, mutta arvelin sen johtuvan siitä, kun olet siellä maailmalla. En arvannut, että reissukaverisi järjestävät noin hauskan yllätyksen, vaikka sen verran heitä tunnenkin, että kaikkea voi odottaa… Hieno juttu. Ollaan iloisia puolestasi!

    Terkut kotoa! Juuri on Siskokin halattu ja toivoteltu hyvät matkat hänellekin.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *