Meidän reittimme

Olemme matkalla 66 päivää eli 9,5 viikkoa (10.1.-15.3.) Reittimme kulkee seuraavasti:

[travelmap-map height=400]

[travelmap-list]

Yhdysvallat

Jenkeissä olemme pari viikkoa. Ensin olemme muutaman päivän San Franciscossa, sitten vuokraamme autot ja ajelemme Highway 1:ia pitkin kohti Los Angelesia ja Hollywoodia. Lopuksi täräytämme viikonlopuksi Las Vegasiin. Sieltä lennämme eteenpäin.

Fidjin-saaret

Fidji on lukuisista pienistä saarista koostuva paratiisi Tyynellä valtamerellä. Siellä palmun alla köllöttelemme viikon verran. Minä ajattelin käydä suorittamassa sukelluskurssin täällä.

Uusi-Seelanti

Matka jatkuu Uuteen-Seelantiin missä vierähtääkin melkein kuukausi. On kuulema niin upea paikka ja mahottoman kaukana kotoa joten kannattaa tutustua huolella. Lennämme Aucklandiin. Sieltä vuokraamme autot ja varmaan pari päivää kierrellään pohjois-saarella mm. Taru Sormusten Herrasta elokuvista tutuissa maisemissa.

Sitten kun tuntuu vaihdamme etelä-saarelle. Keskenämme palloillaan eka kolme viikkoo ja sitten tapaamme kaksi muuta tiimiä ja vietämme vajaan viikon heidän kanssaan Queenstownissa, joka sattuu olemaan koko maan extreme keskus joten eiköhän sitä jotain hurjaa tule kokeiltua, esim. Benji-hyppyä. Jatkolentomme lähtee Christchurchista.

Australia

Teemme muutaman päivän välipysähdyksen Sydneyssa.

Bali

Lopuksi rentoudumme pari viikkoa vielä yhdellä Indonesian saarista, Balilla. Kuta beachin hulinassa voisi käydä nauttimassa surffausmeinigeistä, mutta ois kiva vierailla myös rauhallisilla Gilin-saarilla. Ottaa vaan iisisti.:)

Epäilemättä melkoinen reissu tulossa.:)

[travelmap-map height=400]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry takaisin sivun alkuun