Pelikaani turbiinissa, lunta Las Palmasissa

Saimme viime viikolla ilmoituksen Kilroylta, että Fijin lentomme on siirtynyt puolella vuorokaudella eteenpäin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun lennämme Las Vegasista Los Angelesiin takaisin emme pääsekään suoraan jatkamaan kentältä niinkuin oli suunniteltu, vaan tarvitsemme paikan jossa nukkua ennen kuin uusi lentomme lähtee.. Air Pacific onneksi lupasi järjestää sen ja hyvin järjestikin..

Hiltonissa ilman Parisia

Palmun alla pitäisi olla, mutta olemmekin hienossa hotellissa Los Angelesissa. Meidät majoitettiin Hilton hotelliin, lähelle lentokenttää. Huvittavaa on se, että saimme kaikki seitsemän omat, isot huoneet. Pientä vastakohtaa alkuviikon meiningille, kun asuimme koko jengi samassa huoneessa kerrossängyissä. Mikäs täällä on ollessa ja elellessä kun saamme kaikki ruuat talon puolesta niin kauan kuin olemme täällä. Tarulle ja minulle tämä on jo toinen kerta, sillä taannoin kävi sama homma Helsinki-Vantaalla..

Aamulla saimme ”iloksemme” kuulla, että lentomme ei lähdekään silloin kuin oli ilmoitettu. Syytä näihin muutoksiin tai sitä milloin seuraava lentomme lähtee ei kerrottu. Seuraavan kerran lisätietoja tulee kuulema iltakuudelta. Iltakuudelta saimme kuulla, että lento lähtee seuraavana päivänä klo 15. Eli noin 50 tuntia, yli kaksi vuorokautta alkuperäistä aikataulua myöhemmin…

Tämä itse odottaminen ei ole niinkään rasittavaa, vaan ihan rentoa sinäänsä kun tässä vaan chillaillaan. Kätevää yhdistää esim pyykin pesu ja kuulumisten päivittäminen nettiin samaan pakettiin kuten kuvasta näkyy. Matkamonopolikin korkattiin…

20120124-101602.jpg

Ärsyttävää on se kun ei tiedä milloin pääsemme jatkamaan eteenpäin, sillä en nyt pistäisi rahojani likoon vielä sen puolesta, että tuo annettu aikataulu pitäisi paikkansa. Fijille meidän oli määrä olla tasan viikko ja olimme ostaneet saarien välillä liikkumiseen tarkoitetun viikon mittaisen Bula-passin, joten koko ajan aikamme Fijillä vähenee, harmi sinäänsä. Tosin säätiedotukset sielläpäässä lupaavat aika kosteaa keliä..

Toivottavasti matka jatkuu huomenna kuitenkin johonkin suuntaan. Fijillä ei pitäisi puhelimen eikä netin kuulua, joten siellä ollaan sitten Yasawa-saarilla pienessä informaatiopaitsiossa. Jos ehdin niin laitan vielä tulemaan tänne blogiin pari juttua ajastettuna niin ei tule niin pitkää taukoa postausten välille… Niin ja mihin tuo otsikko liittyy? Se liittyy tietysti erääseen Heikki Silvennoisen legendaariseen sketsivideoon ohjelmasta Aatami & Beetami. Tämä on päivän mittaan keventänyt tunnelmaa aika kivasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry takaisin sivun alkuun