Perillä San Franciscossa

Eka etappi takana, pääsimme perille San Franciscoon. Jee jee, nyt sitä ollaan sit matkalla.:) Jarna arveli, että tänne kauas olisi pitkä matka, mutta oikeastaanhan tämä taitaa olla kaikista kohteistamme lähimpänä kotia. Huvittavaa.:p

Reissu alkoi lupaavasti kun marssittiin security checkkiin niin Jarkko joukon johtajana napattiin heti tarkempiin syyneihin. Sitten kun päästiin koneeseen ja oltin hetken aikaa lennetty niin Janne hihkas mulle et ”katoppa tänne”. Sillä oli sylissään kissa. Siis mitä ihmettä? Mistä se nyt tuon elävän kissan pennun tähän hätään kaiveli? Jannen vieressä istui mies jolla oli kantolaukussa muutama kissanpentu. Mies kun siinä nukkui niin yksi niistä kaiveli tiensä ulos sieltä boxista ja lähti seikkailemaan. Eipähän siinä mitään, kissa jatkoi löhöilyään Jannen sylissä vielä senkin jälkeen kun omistaja oli herätetty tilanteeseen. Hyvin näytti katti viihtyvän.

New yorkissa meillä oli aika tiukka vaihto, kun meidän piti itse hakea laukut ja toimittaa eteenpäin. Ja kun turvatoimet on jenkkeihin tullessa aika tiukat, otetaan kasvokuvat ja sormenjäljet ja kaikki. Onneksi tilanne oli huomioitu lentoyhtiöiden puolesta ja saimme sellaiset Priority access lipetit millä saatiin ohittaa jonot. Kaikki sujui hyvin ja ehdittiin jatkolle.

Nyt ollaan friscossa ja yritetään saada unen päästä kiinni. Kello on nimittäin paikallista aikaa ilta vaik suomes on aamu. Käytiin vähän tossa kävelemässä ja ehkä kodittomien ja narkkarien täyteinen ensikohtaaminen friscon kanssa auttaa vähän tajuamaan et nyt ollaan sit jossain muualla kuin Suomessa..

20120111-161046.jpg

One thought on “Perillä San Franciscossa

  1. Jessica

    Aww, ihania pentuja! Jihuu, kiva kun kirjotat, pysyy perässä teidän menoissa.. 🙂
    ps. Balin lennot syynnissä koko ajan….

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry takaisin sivun alkuun