Petrin blogi, mutta miksi?

Moi! Olen Petri Virta, 23-vuotias ravintolayrittäjä Rautalammilta, Pohjois-Savosta. Tämä blogi kertoo minun elämästänim ystävistäni ja ajatuksista.

Olen kaavaillut blogin perustamista jo pitkään, mutta milloin mistäkin tekosyystä projekti on aina jäänyt puolitiehen. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua toimeen.:)

Mutta miksi?

Kun kuulen hyvän tarinan, tapaan mielenkiintoisen ihmisen tai saan jonkin ajatuksen kertomalla tästä eteenpäin se voisi synnyttää uusia ajatuksia myös sinussa. Tai parhaassa tapauksessa johtaa jopa jonkinlaiseen dialogiin ja sitä kautta ”uusiin läpimurtoihin”. Voipa olla, että ajatukseni kiinnostavat teitä muutenkin, toivon niin.

Itseni takia ajattelen kirjoittamisen olevan erinomainen, oikeastaan aika vaativa keino jäsentää omia ajatuksia tarkasti. Samalla tässä kehittyy myös kirjoittajana, kuinka siirtää ajatus päästä paperille mahdollisimman samankaltaisena kun se oli alunperin.

Uskon kertauksen olevan opintojen äiti, joten kun luen hyvän kirjan tai nään mielenkiintoisen videon sen reflektointi kirjoittamalla auttaa minua painamaan tärkeimmät ajatukset mieleeni.

Nyt kun olen alkuvuoden 2012 reissussa voin tämän blogin kautta kertoa myös kuulumisiani.:)

Minua blogaamiseen ovat omilla esimerkillään kannustanut valmentajani Tiimiakatemialta Timo LeTim Lehtonen sekä kollegani Pessi Peura.:)

20120111-191616.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry takaisin sivun alkuun