Rakettipäivät Queenstownissa?

Meitä tiimiakatemialaisia on nyt samaan aikaan reissussa kolmen tiimin verran. Jokainen tiimi suunnitteli omat reissunsa aika itsenäisesti. Siksipä olikin liki lottovoittoon verrattava sattuma, että onnistuimme järjestämään niin, että tapaamme koko jengillä maailmalla. Paikaksi valikoitui Queenstown ja aikajaksoksi neljä yötä juuri siinä taitteessa kun me ja Cashmir olemme lähdössä pois maasta, Takomo puolestaan vasta saapunut.

Vuokrasimme läheltä Queenstownia ison talon missä melkein koko jengi mahtui nukkumaan. Cashmirin pojat kun eivät olleet 100% varmoja tulostaan alunperin nukkuivat loppujen lopuksi viereisessä hostellissa, mutta viettivät meidän kanssa kuitenkin suurimman osan ajasta. Tuleville Tiimiakatemian reissuun lähteville tiimeille vinkiksi, että sopikaa ajoissa yhdessä muiden tiimien kaa tämmöset treffit ja yhteismajoitus niin on helppo sumplia reittejä ja muita sen mukaan.

Oli nimittäin aika mieletön fiilis viettää iltaa toisella puolella maapalloa, niin kaukana kun nyt kotoa pääsee parinkymmenen hyvän kaverin kanssa. Paljussa pulikoidessa kuunnella muiden ja kertoa omia reissukommelluksia, muistella menneitä ja suunnitella tulevaa.

20120303-224445.jpg

Meitä oli paikalla Manifant-tiimistä Taru, Jarna, Jarkko, Aleksi, Petri ja Anssi (+Janne yhden yön verran), Takomosta Sisko, Salla, Mirka, Aleksi, Tarja, Timo ja Joonas sekä Cashmirista Sanna, Valtteri, Jussi, Panu ja Simo. Melkonen jengi. Meidän Tiimiakatemiataipaleemme alkaa olla finaalissa, joten jospa nää oli vähän niinkuin meidän viimeiset rakettipäivät.

Action!

Kilroyn Simo suositteli meille Queenstownia treffien mestaksi pitkälti juuri sen takia, että siellä on paljon tekemistä. Jokaiselle jotakin ja niin toden totta oli.

20120303-223421.jpg
Aleksi kävi vetäisemässä alamäkipyöräilyä, me muutamat käytiin benji- ja swingitouhuja ja osa jengistä kävi koskealaskemassa, liitovarjoiluun oli valitettavasti liian kovat tuulet. Kaupungin laidalla kohoaa noin 500 metriä korkea vuori jonka päälle pääsee maksullisella gondolihissillä. Ihan käymisen arvoinen paikka, huikaisevat maisemat.

20120303-223615.jpg

Ja mikä hauskinta mäen päällä on ihan hulvaton mäkiautorata, jossa ajetaan semmosilla ihan ihmeellisillä pulkan ja polkuauton välimaastossa seikkailevilla ajopeleillä. Mäkiautoliput on ala-asemalta ostettaessa noin puolet halvemmat. Gondolikyyti ylös (ja tietysti alas) ja 5 laskua mäkiautolla maksoi yhteensä 48NZD eli noin 30€. Onneksi otettiin tuo viiden laskun setti sillä se oli hulvattoman hauskaa, tytöt ja pojat tykkäsi tästä ihan samalla tavalla. Radan säännöissä skabailu oli kielletty ja mehän noudatimme sääntöjä tietysti.. NOT! Mäkiautoradan slogani ”Once is never enough” oli erittäin osuvasti sanottu.

20120303-222638.jpg

Yksi kokeilemisen arvoinen juttu Queenstownissa on Caddyshack City-minigolf rata. 18 reikäinen rata on rakennettu siten, että kukin rata on oma pieni erittäin hienosti ja huolellisesti rakennettu maailmansa. Esimerkiksi lentokenttä, hiihtokeskus, karkkitehdas ja tivoli löytyi tältä radalta. Radat oli rakennettu kuin hienot maisemapienoismallit ja niissä oli hyödynnetty paljon äänitehosteita ja hydrauliikalla liikkuvia juttuja. Kannattaa käydä testaamassa!

20120303-224712.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry takaisin sivun alkuun