Paluu Fijille, one more time

Meillä on mukana parikin videokameraa, valokuvakameroita ja läppäri. Videoiden hinkkaaminen on minulle ja Allulle rakas harrastus, joten ollaan niitä editoitu myös näin reissun päällä, tai lähinnä Aleksi.

Videot on hyvä tapa myös kertoa kotiin vähän kuulumisia, mutta ennen kaikkea halutaan näillä innostaa kollegoita Tiimiakatemialla, jotta jaksaisivat painaa duunia omien reissujensa eteen.

Tässä siis videota Fijiltä. Palataan paratiisiin vielä kerran.:)

 

 

Matkalle maailman ympäri

Kuten mainitsinkin olen yrittänyt käynnistää blogia aiemminkin siinä onnistumatta. Syitä on ollut milloin mikäkin. Milloin visuaalinen ilme ei ole sattunut kohdalleen, milloin muut toiminnallisuudet eivät vaan ole sattuneet kohdilleen. Tekosyitä selvästi, oma saamattomuuteni on tainnut olla oikea syy..

Nyt kuitenkin minulla oli hyvä syy pakottaa itseni onnistumaan. Olen nimittäin lähdössä pitkälle matkalle ja ajattelin että voisin kirjoitella jonkunlaista reissublogia. Isosiskoni Hanne-Mari on ollut ahkera blogaaja reissuillaan ja hänen kirjoituksiaan on ollut mukava lukea.

Minun reissublogini löytyy osoitteesta www.petrivirta.gaf.fi/mym

MYM = Matka ympäri maailman

Lähdemme siis Tiimiakatemialaisten ystävieni kanssa kiertämään maapalloa 10.1. – 15.3.2012. Kierrämme reittiä Yhdysvallat – Fidji – Uusi-Seelanti – Australia – Bali. olemme keränneet rahaa reissuun yhdessä 3,5 vuotta. Lue toki lisää tuolta reissublogin puolelta.:)

Petrin blogi, mutta miksi?

Moi! Olen Petri Virta, 23-vuotias ravintolayrittäjä Rautalammilta, Pohjois-Savosta. Tämä blogi kertoo minun elämästänim ystävistäni ja ajatuksista.

Olen kaavaillut blogin perustamista jo pitkään, mutta milloin mistäkin tekosyystä projekti on aina jäänyt puolitiehen. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua toimeen.:)

Mutta miksi?

Kun kuulen hyvän tarinan, tapaan mielenkiintoisen ihmisen tai saan jonkin ajatuksen kertomalla tästä eteenpäin se voisi synnyttää uusia ajatuksia myös sinussa. Tai parhaassa tapauksessa johtaa jopa jonkinlaiseen dialogiin ja sitä kautta ”uusiin läpimurtoihin”. Voipa olla, että ajatukseni kiinnostavat teitä muutenkin, toivon niin.

Itseni takia ajattelen kirjoittamisen olevan erinomainen, oikeastaan aika vaativa keino jäsentää omia ajatuksia tarkasti. Samalla tässä kehittyy myös kirjoittajana, kuinka siirtää ajatus päästä paperille mahdollisimman samankaltaisena kun se oli alunperin.

Uskon kertauksen olevan opintojen äiti, joten kun luen hyvän kirjan tai nään mielenkiintoisen videon sen reflektointi kirjoittamalla auttaa minua painamaan tärkeimmät ajatukset mieleeni.

Nyt kun olen alkuvuoden 2012 reissussa voin tämän blogin kautta kertoa myös kuulumisiani.:)

Minua blogaamiseen ovat omilla esimerkillään kannustanut valmentajani Tiimiakatemialta Timo LeTim Lehtonen sekä kollegani Pessi Peura.:)

20120111-191616.jpg

Takaisin ylös