Helpdesk

[tab_wrap titles=”Työtilaus, Vikailmoitus” active=””][tab]

[/tab][tab]

Vikaraportti

Kerro mahdollisimman tarkasti missä kohti vian tai virheen huomasit sekä mitä tapahtui ennen ja jälkeen sen huomaamisen.
 • Mitä pitäisi korjata?

  Tällä lomakkeella voit ilmoittaa minulle ylläpidossani olevien sivustojen virheistä ja ongelmista. Otan toistaiseksi näitä ilmoituksia vastaan ainoastaan tämän lomakkeen kautta, jotta ne pysyvät järjestyksessä ja muistissa. -Petri Virta
 • Mistä on kysymys?
 • Jos kyse on WWW-sivusta niin merkitse tähän kyseinen alasivu, jossa ongelma/virhe ilmeni. Jos kyse on Facebook-sivusta kopioi sivun osoite.
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  Milloin ongelma/virhe huomattiin?
 • Kerro mahdollisimman yksityiskohtaisesti mikä ongelma/virhe on? Tämä on tärkeää ettei sen löytämiseen mene turhaan aikaa. Jos kyseessä on tekninenongelma tai käytettävyysongelma kerro mahdollisimman tarkasti: *Miten ongelma ilmeni? *Mitä teit ennen kuin ongelma ilmeni? *Mitä tapahtui sen jälkeen, kun huomasit virheen? *Millä laitteella ja millä selaimella käytit sivustoa? Jos kyseessä on esimerkiksi KIRJOITUSVIRHE, niin kerro mahdollisimman tarkasti missä kohden virhe on ja mikäli mahdollista anna tarkat ohjeet kuinka se pitäisi mielestäsi korjata.
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.
  Esimerkiksi kuvakaappauksen lisääminen helpottaa usein vian ymmärtämistä.
  Kiireelliset korjaukset pyrimme tekemään 24 tunnin sisällä, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuntiveloitus on 2x normaali tuntihinta, minimiveloitus 0,5 tuntia.
 • Kuka viasta ilmoitti?

  Voit jättää ilmoituksen myös nimettömänä.
  Jos haluat, että olen sinuun asian tiimoilta tarkemmin yhteydessä niin muista jättää myös yhteystietosi.
[/tab][/tab_wrap]