Notice: Trying to get property of non-object in /home/gaffi/public_html/petrivirta/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Hyvää syntymäpäivää Lissulle ja muille kaurisystävilleni.

Tänään on erittäin hyvän ystäväni Liisan syntymäpäivä. Sitä miettiessäni tuli mieleen eräs hauska asia.

Nimittäin en tiedä tähtimerkeistä sen enempää, enkä ole koskaan sen enempää miettinyt uskoisinko niiden kertomiin totuuksiin vai en. Mutta ystäväni Hanna perehdytti minua kerran hieman horoskooppien maailmaan ja kertoi vähän asioita esim. minun omasta tähtimerkistäni. Itse olen horoskoopiltani kauris ja tämä sarvipää on siitä erikoinen, että toisin kuin useimmat muut horoskoopit kauriit tulevat parhaiten toisten kauriiden kanssa. Tämä pätää niin työssä, rakkaudessa kuin vapaa-ajallakin.

Ihmeellistä kyllä ainakin minun kohdallani tämä tuntuu toteutuvan, lähipiirissäni on poikkeuksellisen paljon kauriita. Työkaverini Janne on kauris, kuin myös yhtiökumppanini Jarna. Ensi viikonloppuna on hyvän ystäväni Tuomaksen häät ja bestmanina on toinen hyvä ystäväni Timo, kauriita molemmat. Pitkäaikainen ystäväni Simo on tietenkin kauris, kuin myös läheinen ystäväni Juhana. Unohtamatta tietenkään sydänystävääni Mikkoa, joka on paitsi kauris myös syntynyt samana päivänä ja samana vuonna kuin minä. Mikon kanssa olemme yllättävän samanlaisia. Niin ja kuinka ollakaan seurustelen tietenkin kauriin kanssa, terveisiä Sisko Iirikselle. En tiedä mikä osuus tähtimerkillä sitten on, mutta hauskoja vekkuleita nuo kaikki edellä mainitut.

Niin ja mistä tämä asia tuli nyt mieleeni oli siis se, että Liisalla on synttärit. Liisan kanssa olemme tutustuneet Tiimiakatemialla, mutta vasta viimeisen vuoden aikana olemme toden teolla ystävystyneet. Liisa on ystävä jonka kanssa on vietetty lukuisia hetkiä hassutellen, mutta mikä tärkeintä voin luottaa häneen myös huonompina hetkinä. Monia ikimuistoisia hetkiä, niin ylilyöntejä kuin alisuorittamista on matkaan mahtunut. Niitä on nyt helppo muistella hymyssä suin.:) Liisa on ihminen, jonka kanssa on erittäin helppo viihtyä ja viettää aikaa, viimeisen päälle huippu tyyppi!

Paljon onnea Lissu ja muut kaurisystäväni! Erityisonnittelut kaurisystävälleni Tuomakselle ja Jeminalle pian koittaviin häihin, on helppo olla onnellinen teidän puolestanne.:)

Minä ja Lissu Tiimiakatemian valmistujaisjuhlassa joulukuussa 2011. Kuva: LeTim


Petri Virta

Maalaispoika kaupungissa. Työkseni muotoilen markkinointia Aava & Bangilla ja jaksan joka päivä innostua digitaalisesta markkinoinnista. Kotoisin Rautalammilta, nykyisin majailen Jyväskylässä.

All author posts
Related Posts