Matkalle maailman ympäri

Kuten mainitsinkin olen yrittänyt käynnistää blogia aiemminkin siinä onnistumatta. Syitä on ollut milloin mikäkin. Milloin visuaalinen ilme ei ole sattunut kohdalleen, milloin muut toiminnallisuudet eivät vaan ole sattuneet kohdilleen. Tekosyitä selvästi, oma saamattomuuteni on tainnut olla oikea syy..

Nyt kuitenkin minulla oli hyvä syy pakottaa itseni onnistumaan. Olen nimittäin lähdössä pitkälle matkalle ja ajattelin että voisin kirjoitella jonkunlaista reissublogia. Isosiskoni Hanne-Mari on ollut ahkera blogaaja reissuillaan ja hänen kirjoituksiaan on ollut mukava lukea.

Minun reissublogini löytyy osoitteesta www.petrivirta.gaf.fi/mym

MYM = Matka ympäri maailman

Lähdemme siis Tiimiakatemialaisten ystävieni kanssa kiertämään maapalloa 10.1. – 15.3.2012. Kierrämme reittiä Yhdysvallat – Fidji – Uusi-Seelanti – Australia – Bali. olemme keränneet rahaa reissuun yhdessä 3,5 vuotta. Lue toki lisää tuolta reissublogin puolelta.:)

Kirjoittanut Petri Virta

Maalaispoika kaupungissa. Työkseni muotoilen markkinointia Aava & Bangilla ja jaksan joka päivä innostua digitaalisesta markkinoinnista. Kotoisin Rautalammilta, nykyisin majailen Jyväskylässä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *